Find billder som matcher dine farver derhjemme
 
Bliv medlem
 

Alice Bonderup

Min fritidskunstner profil

Jeg har været fascineret af maling og tegning siden jeg var barn.
Mit travle arbejdsliv har dog til tider sat begrænsning på min lyst til at male. Jeg har nu fået frigivet ressourcer til min store interesse maleriet efter, at vi har overdraget vores industrivirksomhed til næste generation.
Jeg maler med stor entusiasme og glæde, så snart jeg finder en stund til det.
Jeg har gennem livet malet på stort set alt, hvad der kan males på, og har fået undervisning løbende af forskellige dygtige kunstnere - hver på deres felt.
Lige nu maler jeg med akrylfarver på lærred, fordi det tørrer hurtigt og jeg hurtigt kan komme videre med mine fantasier og kreativitet.
Jeg maler fortrinsvis med stærke og glade farver. Jeg har i nogle år arbejdet en del med silketryk kombineret med iøjefaldende klare akvarelfarver.
Jeg bliver inspireret af mit arbejde med mennesker, mine mange udenlandsrejser og naturen.
Det er sjældent jeg planlægger motivet på forhånd. Processen skaber sig selv, når jeg går i gang med det hvide lærred. Lige med undtagelse af mine blomster -& natur billeder, som jeg behøver et arbejdsgrundlag for at lave!
Jeg bruger fortrinsvis mine fingre, spartel, pap, plastic, svampe, gamle sokker m.m. og indimellem også mine pensler. Jeg tilføjer ofte mine malerier andre elementer end maling og skaber dermed nye sjove effekter.
Jeg tager med mellemrum kurser hos forskellige malere og kunstskoler i Danmark, så jeg kan holde mig i træning og få ny inspiration.
Til daglig arbejder jeg bl.a. som Coach, Hypnotisør & Hypnoseterapeut: se evt. www.abweb.dk
 

Tags

akryl og collage på lærred, - abstrakt, abstrakt naturmaleri, akryl på lærred med bl.a. silk, skabeloner, grus, te, m.m.
 

Alice Bonderup

Post nr.9000 Aalborg
Tlf.:+45 22 67 59 57
E-mail
Hjemmesidehttp://www.abweb.dk
 
Denne profil er blevet set 3.371 gange siden d. 18.02.2012.

Kunstværker af Alice Bonderup

Copyright © 2009 - Alle informationer og materiale, som ses på www.arwo.dk, er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke videregives
til andre uden aftale med arwo.dk. Overtrædelse vil medføre politianmeldelse, og erstatning vil blive påkrævet.

Gratisspil | Betingelser | Copyright © 2009 | arwo.dk | Nørre Torv 1A 10 | 9800 Hjørring