Find billder som matcher dine farver derhjemme
 
Bliv medlem
 

Carsten Nielsen

Jeg er startet med at male for små 4 år siden, da kunst altid har interesseret mig. Jeg brænder meget for kunsten, og bevæger mig gerne i det lidt dystre univers, men sammetid også i lidt sjove malerier indenfor fantasi verdnen, da begge tiltaler mig meget.

Interessen for kunsten,har været i mig lige siden fra jeg var lille, da jeg synes det er inspirerende, når kunsten tvinger mig, til at opleve ting og begreber på nye måder. Det kan være nye sammensætninger, som ikke er set før, og som pludselig giver et helt nyt udtryk.Ideer/tanker med mine malerier, kommer igennem hverdagens travle stress og jag, men også igennem egne følelser og tanker om livet.

Jeg maler mest Figur/ansigts malerier, da jeg synes det beskriver vores tid bedst muligt. Fascination af stærke farver og sjove former tiltaler mig meget, da der i malerierne gerne fremgår et samspil imellem mennesker og fantasi.
 

Tags

- abstrakt, abstrakt kunst, art, abbstrakt malerie, - akryl
 

Carsten Nielsen

Post nr.9900 Frederikshavn
E-mail
Hjemmesidehttp://c-nielsengalleri.dk
 
Denne profil er blevet set 4.034 gange siden d. 21.05.2013.

Kunstværker af Carsten Nielsen

Copyright © 2009 - Alle informationer og materiale, som ses på www.arwo.dk, er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke videregives
til andre uden aftale med arwo.dk. Overtrædelse vil medføre politianmeldelse, og erstatning vil blive påkrævet.

Gratisspil | Betingelser | Copyright © 2009 | arwo.dk | Nørre Torv 1A 10 | 9800 Hjørring