Find billder som matcher dine farver derhjemme
 
Bliv medlem
 

Henrik Kostow

Henrik Kostow er en atypisk fotograf, der giver sine billeder et klart kunstnerisk udseende.

Henrik Kostow har boet og arbejdet en del år i udlandet, før han i 2011 vendte tilbage til sin fødeby, Esbjerg. Interessen for fotografi går helt tilbage til folkeskolen, hvor han for alvor blev bidt af fotografiets kunstart.

Billederne, der e rudbudt til salg, er alle resultatet af Henrik Kostows opfattelse af verden bag facaden og billederne gengiver derfor ikke, hvordan facaden ser ud. Ved at tage skridtet ind bagved facaden, forsøger Henrik Kostow at gengive den for de menneskelige sanseorganer skjulte verden.

Henrik Kostow fotograferer som regel i serier af 8, hvor de sammenhængende billeder kan erhverves enten sammen eller for sig selv. ALLE fotografier er signeret personligt af Henrik Kostow i nederste højre hjørne og er - med mindre andet e rangivet i nederste venstre hjørne - et unika, der kun findes i det ene eksemplar. Så hvis du leder efter masseproduceret fotografisk kunst, skal du bare lede videre. Men hvis du leder efter nogle unikke kunstværker, er du kommet til rette sted.

Har du spørgsmål til Henrik Kostows fotografier, er du naturligvis altid velkommen til at sende en mail.
 
 

Henrik Kostow

Post nr.6710 Esbjerg V
E-mail
 
Denne profil er blevet set 1.028 gange siden d. 15.05.2015.

Kunstværker af Henrik Kostow

Copyright © 2009 - Alle informationer og materiale, som ses på www.arwo.dk, er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke videregives
til andre uden aftale med arwo.dk. Overtrædelse vil medføre politianmeldelse, og erstatning vil blive påkrævet.

Gratisspil | Betingelser | Copyright © 2009 | arwo.dk | Nørre Torv 1A 10 | 9800 Hjørring