Find billder som matcher dine farver derhjemme
 
Bliv medlem
 

Jørn Erik Nielsen

Jeg er uddannet lærer på Hjørring Seminarium med linjefag i billedkunst.

Jeg har siden mine ungdomsår interesseret mig meget for kunst, og har i flere år selv været udøvende kunstner. Min store interesse og passion indenfor kunsten er især det tredimensionelle billedsprog, og jeg startede som autodidakt kunstner med at lave stenskulpturer. Jeg har fra 2001 modtaget undervisning i skulptur af Phuzzy (Poul Winther Petersen) på Billedskolen i Hjørring samt deltaget i forskellige workshops.

Skulpturerne, jeg laver, har hovedsageligt mennesket i fokus og læner sig tæt op ad Klassisk Modernisme. Jeg bestræber mig på at give værkerne et udtryk for både det indre og ydre univers og gerne iblandet tankevækkende humor.

De sidste par år har rakubrændt keramik været blandt mine foretrukne udtryksformer. De metalliske farver og nuancer, der kan fremkomme i keramikken ved denne gamle japanske teknik fascinerer mig meget.

Har du lyst til at vide og se mere om mine værker er du velkommen til at besøge min hjemmeside på denne adresse: www.joern-art.dk

Venlig hilsen
Jørn Erik
 
 

Jørn Erik Nielsen

AdresseGl.Skagensvej 29
Post nr.9900 Frederikshavn
E-mail
 
Denne profil er blevet set 2.199 gange siden d. 20.01.2010.

Kunstværker af Jørn Erik Nielsen

Copyright © 2009 - Alle informationer og materiale, som ses på www.arwo.dk, er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke videregives
til andre uden aftale med arwo.dk. Overtrædelse vil medføre politianmeldelse, og erstatning vil blive påkrævet.

Gratisspil | Betingelser | Copyright © 2009 | arwo.dk | Nørre Torv 1A 10 | 9800 Hjørring