Find billder som matcher dine farver derhjemme
 
Bliv medlem
 

Karina Lynge Art


Hvem er jeg?

Jeg er født i Ribe i 1973, og bor nu i Århus.
Er uddannet Frisør - SOSU-assistent og pædagogisk faglærer.
Har altid været kreativ, men begyndte først rigtig at male for alvor 2004.
Eksperimenterer meget med farver og forskellige materialer.
Er autodidakt billedemager.


Billedkunsten, farver og former, en unik oplevelse

Det er mit ønske at beskueren får en unik sanseoplevelse og lyst til at gå på opdagelse i maleriet. Malerierne har ofte et visuelt stærkt udtryk med et intenst farvespil. Hvert billede har sit eget udtryk, sin egen energi og dermed sit helt eget budskab. Det er op til den enkelte at gå i samklang med maleriet og igen skabe sin helt egen oplevelse.

Den kreative proces

Det vigtigt for mig at arbejde intuitivt, spontant og have det sjovt, så jeg bevarer glæden ved at skabe maleriet(erne). Jeg starter på det hvide lærred uden en forudbestemt farveholdning, eller form, Jeg kan godt have en mulig ide, men undervejs former det sig til noget andet end jeg måske forventede,

Primært arbejder jeg med akryl på lærred, samt kridt, lak, bladguld, spartel, tusch, spray eller andre elementer, der kan være med til at gøre maleriet spændende og unikt. Farverne er det fundament, der skaber udtrykket & dermed danner grunden til deres endelige unikke udtryk, og får deres egen historie og identitet og farverne skaber sin egen harmoni.

I mine motiver forfølger jeg som oftest det nonfigurative, og vælger de former der opstår undervejs i processen. Malerierne kan være undervejs i måneder, eller et maleri kan være hurtigt færdigt. Det enkelte maleri, som jeg ikke helt syntes er færdig, skal have ro en rum tid, studeres, for måske igen at blive erobret, inden jeg syntes det er færdigt.
Mvh. Karina Lynge
 

Tags

udstilling, akrylmalerier, farverig kunst, moderne abstragte, smukke malerier, salg af malerier, unikke malerier.
 

Karina Lynge Art

Post nr.8260 Viby J
E-mail
Hjemmesidehttp://karinalynge.dk
 
Denne profil er blevet set 2.342 gange siden d. 02.03.2010.

Kunstværker af Karina Lynge Art

Copyright © 2009 - Alle informationer og materiale, som ses på www.arwo.dk, er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke videregives
til andre uden aftale med arwo.dk. Overtrædelse vil medføre politianmeldelse, og erstatning vil blive påkrævet.

Gratisspil | Betingelser | Copyright © 2009 | arwo.dk | Nørre Torv 1A 10 | 9800 Hjørring