Find billder som matcher dine farver derhjemme
 
Bliv medlem
 

Kenneth Christensen

Lang historie kort:

Jeg er en 19 årig ung, ivrig og på alle måder uerfaren kunstnerspire som drømmer om en fremtid indenfor det kreative, gerne som selvstændig kunstner.

Jeg arbejder stort set kun med abstrakte acrylmalerier, eller gør i det mindste mit bedste men da jeg aldrig har modtaget kunstnerisk undervisning eller rigtigt taget det kreative alvorligt (eksemplevis har jeg tegnet hele mit liv men har aldrig rigtigt prøvet på at dygtiggøre mig) er det lidt småt med den tekniske snilde. Hvilket desværre kan ses.

Mine intentioner her på siden er, blandt andet, at forbedre mig, se på kunst, muligvis tjene lidt håndøre (som om <.<'), lære folk i de danske kunstkræse at kende og muligvis finde en lokal kunstner (Hjørring/Vrå området) som ville være villig til at undervise mig da jeg har stærkt brug for undervisning.

Mine fremtidsplaner er ganske enkle: Jeg vil finde mig en lejlighed i Hjørring og spendere 1-2 år på at dygtigøre mig mens jeg spare sammen til diverse kurser, skole ophold og alt det der. Hvorefter jeg vil spendere lange tider på at rejse fra kunstskole til kunstskole og forbedre mig endtil jeg til sidst beslutter mig om hvorvidt jeg skal arbejde med design eller udstillingskunst.

Lyder rimeligt, ikk?

Er desuden medlem af både Meetart.dk og Deviantart.com under navnet "Ikkeable".

PS: Ja, jeg er klar over at mine "værker" er pænt sølle men nu er man jo også amatør og alt det der.
 

Tags

abstrakt, farver, nybegynder, amatør, elev., former, amatørkunstner
 

Kenneth Christensen

AdresseHøgsted Kærvej 10
Post nr.9760 Vrå
E-mail
 
Denne profil er blevet set 2.410 gange siden d. 31.05.2010.

Kunstværker af Kenneth Christensen

Copyright © 2009 - Alle informationer og materiale, som ses på www.arwo.dk, er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke videregives
til andre uden aftale med arwo.dk. Overtrædelse vil medføre politianmeldelse, og erstatning vil blive påkrævet.

Gratisspil | Betingelser | Copyright © 2009 | arwo.dk | Nørre Torv 1A 10 | 9800 Hjørring