Find billder som matcher dine farver derhjemme
 
Bliv medlem
 

LAURSENART

Om kunstneren
Jeg er 38 år og har malet i skiftende perioder igennem de sidste 14-15 år, de senere dog rigtigt meget.

Er primært autodidakt på nær et intensiv weekend kursus hos kunstmaler Jane Mikolajewicz. Og AOF´s aftenskole for billedkunst.

Jeg leger, famler og roder personligt udfordrende nysgerrig og granskende rundt i billedkunstens mange stilarter og materialer.

Er af person sådan at jeg vil afprøve/besigtige det hele, vende alle sten, se og føle alt sammen. Ved jeg kender mig selv så godt at hvis noget spontant opstået virker udfordrende og interessant så følger jeg straks impulsivt den vej i stedet.

Føler selv i mit personlige ekstremt selvkritiske univers at jeg nyligt er landsat på ukendt jord i billedkunstens fagre verden.

Har dog efterhånden tilegnet mig et godt fundament/god basis viden og det er med dette i rygsækken at jeg til stadighed trasker frejdigt afsted opsøgende og afsøgende nye eventyr.

Inspirationen/drivet ligger klart i udfordringerne, netop i dette univers føler jeg mig ofte fængslet/forpligtet ud over egne evner, i jagten på at skabe det i mine øjne unikke. Når disse øjeblikke opstår er oplevelsen derved hele den kontinuerlige rejse værd.

Værkerne opstår i selve processen ofte med nedtonede farver som gradvis forstærkes jeg er meget optaget af at opnå dybde virkning/kontraster.

Atelier.......................
Jeg har et velindrettet atelier.....
Her fordyber jeg mig i billedkunstens verden, og afholder løbende malekurser og workshops for private/virksomheder
 
 

LAURSENART

AdresseNørredigevej 130
Post nr.9440 Aabybro
E-mail
 
Denne profil er blevet set 2.115 gange siden d. 20.01.2010.

Kunstværker af LAURSENART

Copyright © 2009 - Alle informationer og materiale, som ses på www.arwo.dk, er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke videregives
til andre uden aftale med arwo.dk. Overtrædelse vil medføre politianmeldelse, og erstatning vil blive påkrævet.

Gratisspil | Betingelser | Copyright © 2009 | arwo.dk | Nørre Torv 1A 10 | 9800 Hjørring