Find billder som matcher dine farver derhjemme
 
Bliv medlem
 

Marianne Bech

Jeg er amatørmaler, hobbymaler, fritidskunstner eller hvad man nu skal kalde det – i hvert fald er jeg glad for at male.

Jeg har malet gennem en række år, bare fordi jeg bare ikke kan lade være – nogle malerier har jeg givet væk, nogle har jeg selv, andre er lavet på bestilling, og andre igen er solgt efterfølgende – slutdestinationen for mine malerier er jeg ikke så optaget af.

Mest af alt, så er jeg optaget af processen, udviklingen, opdagelserne undervejs. Det at blive opslugt, at glemme tid og sted og andre prioriteter er en dejlig oplevelse – noget der gør, at det at male altid er en rejse gennem spørgsmål, udfordringer, ideer, teknikker og materialer… en oplevelse hele vejen igennem. Og det er nok mit vigtigste incitament til at male – og blive ved med at male. At udvikle sig i mange retninger, at få en aha-oplevelse, afprøve ideer, blive inspireret af omverdenen og andre mennesker.

Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst...
synes jeg at have læst et sted – skrevet af en kunstmaler. For mig betyder det, at det op til andre at bedømme om det, de ser, er kunst eller ej – og uanset, så håber jeg malerierne giver beskueren en oplevelse. Nogle vil hurtigt konstatere om de kan lide det de ser, nogle vil tænke over hvad det mon forestiller og spekulere om der mon er et budskab – og så er mit mål nået.
 
 

Marianne Bech

AdresseVodskov Byvej 44
Post nr.9310 Vodskov
E-mail
 
Denne profil er blevet set 4.617 gange siden d. 19.01.2010.

Kunstværker af Marianne Bech

Copyright © 2009 - Alle informationer og materiale, som ses på www.arwo.dk, er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke videregives
til andre uden aftale med arwo.dk. Overtrædelse vil medføre politianmeldelse, og erstatning vil blive påkrævet.

Gratisspil | Betingelser | Copyright © 2009 | arwo.dk | Nørre Torv 1A 10 | 9800 Hjørring